Vigan Visar Haliti

Kuiz Shqip - Shqiperi / Kosove

------Kuiz i prgjithshm n gj. Shqipe-------Ky kuiz ndahet n tre kategori pyetjesh.--Kategoria I: Kuiz i Prgjithshm--Kategoria II: Gjeografi--Kategoria...

July 1, 2020 By Vigan Visar Haliti

Loja me fjal - Varja - Hangman Shqip

*Loja me varje ne gjuhn Shqipe e para e llojit t vet.*Jua sjellim me disa kategori dhe me fjal t zgjedhura m s miri.*Sa her q e qlloni...

July 1, 2020 By Vigan Visar Haliti