Gjurma.Com - Lajme SHQIP

Ne Gjurma. Com do te lexoni lajmet me te reja, Sport, Kuriozitete, Keshilla, VIDEO, ShowBiz, Teknologji dhe shume te tjera. Ky aplikacion eshte krijuar qe te jete sa me i leht per perdorim. Ju do ti keni lajmet me interesante ne telefonin tuaj. Gjithashtu ka edhe opsion qe ta ruani lajmin dhe ta lexoni me vone pa pasur internetAplikacioni ju mundeson qe shume shpejt dhe paster ti lexoni lajmet.
LicenseFree
Version1.0
Operating System Android