Radio Islame sht e hapur pr komunikim dhe bashkpunim me t gjith ata q organizojn dhe shfaqin manifestime dhe programe fetare dhe q jan t prirur t shkruajn tema, analiza, opinione dhe prshtypje nga shtje q kan t bjn me vlerat fetare, por edhe ato kombtare t popullit shqiptar. Radio Islame synon t prfshij brenda programit t vet aspekte t ndryshme t jets fetare islame, ligjrata, ilahi dhe kaside, tribuna, manifestime dhe ndodhi tjera t rndsishme pr kulturn dhe jetn islame.
PriceUSD0
LicenseFree
File Size19.68 MB
Version6.2.2
Operating System iOS
System RequirementsCompatible with: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g