Misioni i Portal Pune sht q punkrkuesit ti informoj n koh reale pr vende t lira pune, dhe t loboj tek pundhnsit q antarve t vet t ju gjej pun."S bashku jemi m t suksesshm..."
PriceUSD0
LicenseFree
File Size1.54 MB
Version1.2
Operating System iOS
System RequirementsCompatible with: iphone4, iphone4, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4g