Autoshkolla Kosov - Testet online

Autoshkolla ju mundson q prmes testeve me pyetje me figura dhe alternativa, si dhe shenjat dhe rregullat e trafikut n mnyr shum t leht dhe t shpejt t prgaditeni pr pjesn teorike pr marrjen e patent shoferit.Prmes 70 testeve me pyetje t ndryshme si situatat n trafik, rregulat e trafikut dhe siguris, shenjat e trafikut, semaforit dhe personave t autorizuar do t keni shum t leht prgaditjen e Testit Final.N Autoshkolla mund t msoni komplet literaturn e nevojshme e cila ju duhet pr t arritur rezultate maksimale. N literatur jan t prfshira Nocionet, Shenjat e trafikut (Sinjalizimi vertikal dhe Sinjalizimi horizontal), Shenjat e personave t autorizuar, Rregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike etj.Prmes Ilustrimeve me video do te keni t leht t msoni mnyrn se si t veprojm n shum raste.Disa prej veorive t Autoshkolls jan:70 Teste me pyetje dhe figuraNocionetSinjalizimi vertikalSinjalizimi horizontalShenjat e personave t autorizuarShenjat e tabels s instrumenteveRregullat e trafikut, siguria dhe mjetet motorike
Price USD 0
License Free
Version 2.2
Operating System Android
System Requirements Requires Android