Meso Anglisht Offline

Meso gjuhen angleze ne menyren me te shpejte dhe me te lehte. "Meso Anglisht Offline" eshte aplikacion i cili ju mundeson te mesoni gjuhen me te folur ne bote nga pajisja juaj mobile. Gjate leximit ju mund te krijoni fjalite apo edhe grupet tuaja favorite dhe t'i qaseni atyre sa here te ju nevojiten. Poashtu me kapacitetin e fjaleve qe posedon (prej 20 000 sosh) ju do te jeni te afte te komunikoni lehte dhe ne te shumten e situatave qe kan te bejne me jeten e perditshme.
License Free
Version 1.6.1
Operating System Android