Aplikacion qe mundeson azhornim te Wallpaper-it te telefonit tuaj me imazhe rreth Shiperise .Fotot jane te ndara sipas kategorive perkatese.Albania Live Wallpaper .Pas instalimit hapeni aplikacionin dhe ju munde te zgjidhni si Wallpaper nje prej fotove qe deshironi.Imazhe te reja me Flamurin tone kombetar do te publikohen ne ditet ne vazhdim .Se shpejti, te gjithe perdoruesit do kene mundesine te uplodojne imazhet e tyre me simbolet tona kombetare .Jane te lutur edhe perdoruesit qe te dergojne imazhet e tyre me email ku me pas ato do te behet publike ne applikacion.
LicenseFree
Version1.0
Operating System Android
System RequirementsRequires Android 4.0 and up